ריבוי תוכניות הבישול בערוצי הטלויזיה המקומיים והעולמיים הפכו את הבישול לטרנד חדש. גברים רבים מוצאים עצמם עומדים שעות במטבח בנסיון להכין מנה שבני המשפחה יוכלו לאהוב בערב שישי ונשים רבות מבינות ששניצלים ותפוחי אדמה כבר נמאסו מזמן על הילדים אם הם מקבלים את זה כל יום. גם לנגב חומוס וטחינה הפך לעניין ארכאי בימים אלה. כולם רוצים להשתתף באחת מתכניות הבישול, ונראה כי כל עם ישראל נמצא בתקופת אימונים שהריח הנפלא שלה מציף את חללי המטבחים השונים.
ספרי מתכונים
הוצאות ספרים רבות מוציאות ספרי מתכונים על פי נושאים שונים ויש הוצאות שסיפרי הבישול זה כל מה שהן מוציאות לאור. גם ספרי מתכונים מעודכנים על פי הטרנד החדש ועוקבים אחרי תוכניות הבישול. דברים חדשים כמו פינגר פוד תוכלו למצוא כיום בספרי בישול שלא יכולתם למצוא בהם עד לפני כמה שנים בודדות. פינגר פוד אינו הדבר היחיד שתמצאו בספרי הבישול. תוכלו למצוא ספרים שמסודרים לפי ארוחות, או לפי מצרכי בישול, או לפי עדות או לפי לאומים, וגם לבעלי דרישות מיוחדות כשאחד המתכונים הפופולאריים כיום בארץ הוא מתכון קוסקוס.
מתכון קוסקוס – מאות אפשרויות
קוסקוס הפך כבר מזמן לאחד מסממני המטבח הישראלי. יחד עם החומוס, הפלאפל והשניצל קנה לו הקוסקוס את מעמדו המכובד שמתבטא בכך שאין כמעט מטבח ישראלי שלו מבשל קוסקוס אחת לשבוע למשפחתו. מתכוני קוסקוס יש במאות. בדומה לפסטה האיטלקית ניתן לערבב את הקוסקוס עם כל דבר: בשר, דגים, ירקות, חומוס וכדומה, והמרק עצמו יכול להיות עשוי באין ספור צורות וטעמים. רבים מהמעוניינים להשתתף בתוכנית בישול מוצאים את עצמם מבשלים קוסקוס ולומדים להעריך את טעמיו הרבים.
ספרי מתכונים
הוצאות ספרים רבות מוציאות ספרי מתכונים על פי נושאים שונים ויש הוצאות שסיפרי הבישול זה כל מה שהן מוציאות לאור. גם ספרי מתכונים מעודכנים על פי הטרנד החדש ועוקבים אחרי תוכניות הבישול. דברים חדשים כמו פינגר פוד תוכלו למצוא כיום בספרי בישול שלא יכולתם למצוא בהם עד לפני כמה שנים בודדות. פינגר פוד אינו הדבר היחיד שתמצאו בספרי הבישול. תוכלו למצוא ספרים שמסודרים לפי ארוחות, או לפי מצרכי בישול, או לפי עדות או לפי לאומים, וגם לבעלי דרישות מיוחדות כשאחד המתכונים הפופולאריים כיום בארץ הוא מתכון קוסקוס.
מתכון קוסקוס – מאות אפשרויות
קוסקוס הפך כבר מזמן לאחד מסממני המטבח הישראלי. יחד עם החומוס, הפלאפל והשניצל קנה לו הקוסקוס את מעמדו המכובד שמתבטא בכך שאין כמעט מטבח ישראלי שלו מבשל קוסקוס אחת לשבוע למשפחתו. מתכוני קוסקוס יש במאות. בדומה לפסטה האיטלקית ניתן לערבב את הקוסקוס עם כל דבר: בשר, דגים, ירקות, חומוס וכדומה, והמרק עצמו יכול להיות עשוי באין ספור צורות וטעמים. רבים מהמעוניינים להשתתף בתוכנית בישול מוצאים את עצמם מבשלים קוסקוס ולומדים להעריך את טעמיו הרבים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה